Notícies i comunicats

18/09/2017

L'Ajuntament de Girona convoca el V Concurs Jove de Relats de Terror

Fins al 31 d'octubre les persones d'entre 13 i 30 anys poden presentar històries inquietants d'entre 1 i 3 pàgines.

L’Ajuntament de Girona convoca el cinquè Concurs Jove de Relats de Terror, una activitat de creació literària organitzada des de Biblioteques de Girona amb l’objectiu de promoure la participació i la creació literària entre els joves prenent com a tema de fons la por i el terror. Fins al 31 d’octubre, les persones d’entre 13 i 30 anys poden presentar relats, d’entre 1 i 3 pàgines, que expliquin històries inquietants i terrorífiques. 

Després de quatre anys i de veure com s’incrementava la participació fins a rebre una seixantena de treballs el 2016, el concurs arriba a la cinquena edició. Les obres competiran en una de les dues categories: categoria A, per a les de 13 a 18 anys, i categoria B, per a les de 19 a 30 anys. 

Els millors treballs seran premiats amb 75 euros per comprar llibres i amb entrades per a Escapis Girona. A més, protagonitzaran la sessió “Lectures de terror” que es realitzarà el 9 de novembre a la Biblioteca Salvador Allende, després d’una hora del conte especial a càrrec d’Olga Cercós. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)