Notícies i comunicats

21/09/2017

Girona promociona la seva oferta de ciclisme a la fira internacional de la bicicleta Unibike de Madrid

L'ajuntament de la ciutat hi serà present amb un estand fins aquest diumenge.

Des d’avui i fins diumenge, l’Ajuntament de Girona serà present a Unibike, la fira internacional de la bicicleta de Madrid, amb un estand promocional de la ciutat sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme. L’esdeveniment és una de les grans cites anuals de la indústria de la bicicleta d’àmbit estatal, on es presenten totes les novetats del sector pel que fa a marques comercials i destinacions esportives.

 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha apuntat que “Girona és un pol d’atracció per al ciclisme, ja que la ciutat s’ha convertit en els darrers anys en un referent mundial per a la pràctica d’aquest esport. La nostra presència en aquesta acció suposarà un impuls per a la consolidació i la projecció de la ciutat com a Destinació de Turisme Esportiu”.

 

La presència de Girona en aquest esdeveniment servirà per promocionar la ciutat com a destinació de ciclisme. Amb aquesta acció, que forma part del pla de comunicació del segell Girona Destinació de Turisme Esportiu (DTE), es farà difusió de l’oferta de rutes pedalables del territori, del calendari d’esdeveniments esportius de la ciutat i dels allotjaments bikefriendly, així com de les empreses especialitzades en el sector de la bicicleta. Durant els primers dos dies de la fira, destinats únicament a professionals, es realitzaran diferents contactes comercials i, els dos darrers, es mostraran els atractius de la ciutat tant esportius com complementaris al públic en general.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)