Notícies i comunicats

22/09/2017

Un total de 6.500 inscrites participaran a la quarta edició de la Cursa de la Dona de Girona

El recorregut s'ha modificat i es passarà per la rambla de la Llibertat en lloc dels carrers de la Cort Reial i dels Ciutadans.

Un total de 6.500 persones participaran aquest diumenge a la quarta edició de la Cursa de la Dona de Girona. Es tracta d’un rècord de participació tant a la prova en si com a les competicions atlètiques recents d’aquest tipus que s’han portat a terme a la ciutat. En la darrera edició hi van participar 5.500 persones.

 

Les corredores i les caminadores inscrites a la prova sortiran del passeig de la Devesa aquest diumenge a les 10 h del matí i faran un recorregut de 5 km per diferents carrers dels barris de Fontajau, el Barri Vell i el Mercadal de Girona. La cursa, que acabarà a la Copa amb una festa de cloenda, també té una finalitat solidària, un euro de cada inscripció es destina a les entitats Grup Iris, de dones afectades amb càncer de mama, i a l’associació Guapes i Valentes.

 

L’organització de la cursa ha decidit modificar un dels trams de la prova, que havia de transcórrer pel carrer de la Cort Reial i el carrer dels Ciutadans, per evitar coincidir amb un acte previst a la plaça del Vi diumenge a mig matí. D’aquesta manera, les participants passaran pel carrer de l’Argenteria i per la rambla de la Llibertat per enllaçar el carrer de les Ballesteries amb el pont de Pedra i el carrer Nou.

 

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha subratllat que “la Cursa de la Dona de Girona és una prova més del potencial de l’esport femení a la nostra ciutat”.

 

La cursa està organitzada per l’Ajuntament de Girona i Esports Parra i compta amb la col·laboració del Club Atletisme Girona.

 

Es poden consultar les afectacions circulatòries que tindrà la cursa al següent enllaç.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)