Notícies i comunicats

29/09/2017

Genís Roca coordinarà la nova Butaca Casademont

L'Escola Municipal d'Humanitats i la Fundació Jaume Casademont redefineixen la Butaca Casademont com a cicle de conferències.

Ja és obert el període d’inscripció a les activitats de la nova Butaca Casademont, que enguany es portarà a terme sota el títol “Quina era serà? Del col•lapse digital cap a un nou model social” i que estarà coordinada per Genís Roca. La Butaca tindrà lloc els dies 27 de setembre, 25 d’octubre i 30 de novembre, a les 19 h, a l’Auditori de La Mercè.

Aquesta nova proposta reformula la Butaca i aprofundeix en les qüestions que es plantegen gràcies a un nou format més participatiu en el qual el públic assistent tindrà l’oportunitat de debatre amb el ponent durant gran part de l’acte. La inscripció és gratuïta i és per a tot el cicle en conjunt.

La nova Butaca Jaume Casademont segueix mantenint la notorietat dels ponents convidats. Per a aquesta primera edició, proposa una reflexió i un debat sobre quins aspectes definiran el nou model social resultant del canvi d’era que estem vivint. Quins són els aspectes fonamentals que caldrà tenir en compte, posant més èmfasi en l’ètica i el pensament que no pas en l’economia o la tecnologia. Un debat per identificar allò essencial que ha de definir el nostre futur.

El programa consta de tres conferències. El dimecres 27 de setembre, Genís Roca, empresari i expert en societat i economia digital, presentarà el cicle i la conferència “Indicis del col•lapse digital. L’esgotament del model actual”. El dimecres 25 d’octubre Josep M. Esquirol, professor de filosofia de la Universitat de Barcelona, oferirà “La creació de la comunitat”. I, finalment, el dijous 30 de novembre, Francesc Torralba, director de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull, tancarà el cicle amb la conferència “Principis ètics per un nou model social”.

Aquesta activitat recomana inscripció prèvia per a tot el cicle al web www.girona.cat/emhu, les places són limitades.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)