Notícies i comunicats

02/10/2017

Avança a bon ritme la construcció d'un mur de gabions a la llera de la riera Bullidors

L'obra està emmarcada dins de les actuacions votades en els pressupostos participats del barri de Domeny-Taialà del 2015 i està previst que estigui enllestida el mes d'octubre.

Font: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona va iniciar fa uns dies les obres d’una construcció d’un mur de gabions amb la finalitat de protegir l’edifici del carrer de l’Himàlaia número 8, construït sobre la llera de la riera Bullidors. L’obra, que avança a bon ritme, està emmarcada dins de les actuacions votades el 2015 en els pressupostos participats del barri de Domeny-Taialà i està prevista que estigui enllestida durant el mes d’octubre. 

El talús entre l’edifici del carrer Himàlaia i el fons de la llera presentava símptomes d’inestabilitat provocant un erosió que avançava cap a l’edifici, amb el perill que en cas de riuada l’edifici pogués resultat afectat. Amb la construcció d’aquest mur de protecció, l’edifici quedarà totalment protegit de la riera. 

El projecte ha estat informat favorablement per l’Agència Catalana de l’Aigua i té un pressupost d’adjudicació de 25.841,66 €. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)