Notícies i comunicats

05/10/2017

Més de 200 professionals de neurofisiologia clínica es reuneixen a Girona

El Palau de Congressos acul la LV Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurofisiologia Clínica.

Font: Ajuntament de Girona

Girona acull fins demà la LV Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurofisiologia Clínica. La trobada, que s’organitza des de la Societat Espanyola de Neurofisiologia Clínica, es fa al Palau de Congressos i preveu reunir més de 200 professionals de tot l’Estat espanyol i d’alguns punts d’Europa. 

La reunió és una oportunitat perquè professionals de neurofisiologia actualitzin els seus coneixements durant els dies del congrés (del 4 al 6 d’octubre) i puguin intercanviar experiències amb els altres assistents i professors. El programa científic inclou diferents conferències dels millors experts en cada tema i tallers pràctics amb grups reduïts d’alumnes que abordaran aspectes molt concrets de l’especialitat. 

El comitè organitzador està format per professionals representatius dels hospitals més importants de Catalunya. El comitè local el formen els professionals de la Secció de Neurofisiologia Clínica de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, presidit per la Dra. María Ferrándiz. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Gloria Plana Yanes, ha destacat que “aquest és un sector prioritari que genera el percentatge més elevat de congressos i que cal impulsar perquè té una important repercussió en l’economia de la ciutat”. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)