Notícies i comunicats

08/05/2017

L'Ajuntament de Girona presenta la col·laboració amb Renfe-SNCF en Cooperación

Durant l'any 2016 es van fer més de 125.000 viatges directes en alta velocitat entre ciutats franceses i Girona i Figueres.

El passat dijous va tenir lloc a l’Ajuntament de Girona la presentació de la col·laboració entre l’Ajuntament de Girona, Renfe-SNCF en Cooperación i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona per promoure els viatges en tren del públic francès entre Girona i Figueres. L’oferta dels trens internacionals Alta Velocitat permet connectar de forma directa 15 ciutats franceses amb Girona i Figueres. Des de la posada en funcionament dels serveis internacionals d’Alta Velocitat, el desembre de 2013, s’han dut a terme uns 400.000 viatges entre Girona-Figueres i França i durant l’any 2016 es van fer 125.000 viatges entre aquestes destinacions.

 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes; la coordinadora de Clubs de Producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Anna Vendrell, i el director general d’Elipsos Internacional (Renfe-SNCF en Cooperación), Yann Monod, van participar ahir a la presentació, a la qual es va convidar diversos mitjans de comunicació del territori francès.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Renfe-SNCF en Cooperación s’està treballant de manera conjunta des de fa uns anys per promoure l’ús del tren d’alta velocitat amb l’objectiu d’augmentar i consolidar l’arribada de turistes procedents del territori francès a la ciutat”, i també ha volgut remarcar “que aquests enllaços són una bona oportunitat per atraure un turisme de negocis, congressos i reunions al llarg de tot l’any així com per fomentar el turisme cultural, entre d’altres”.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)