Notícies i comunicats

09/05/2017

L'Obra Social "la Caixa" col·labora amb l'Ajuntament de Girona per donar suport a Girona, Temps de Flors

El decorat floral de les quatre oficines de CaixaBank al Barri Vell i del CaixaForum serà elaborat per persones usuàries de les fundacions Ramon Noguera, Els Joncs i Astrid 21.

Font: Ajuntament de Girona

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director de banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch, acompanyats de la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, i del director d’àrea de negoci de CaixaBank a Girona, Josep M. Gonzalez, han signat un acord pel qual l’entitat financera col·laborarà amb el desenvolupament de la 62a edició de Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc del 13 al 21 de maig. 

A banda de la col·laboració amb l’Ajuntament de Girona per donar suport a l’organització del festival, CaixaBank participarà un any més de manera activa a la mostra amb el guarniment floral de les quatre oficines situades al Barri Vell de la ciutat i al CaixaForum, elaborat per persones usuàries de les fundacions Ramon Noguera, Els Joncs i Astrid 21. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha valorat positivament la implicació de l’entitat en la mostra i el fet que això beneficiï també a usuaris d’entitats del tercer sector. El director de banca d’institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch, per la seva banda, s’ha mostrat molt satisfet de col·laborar amb l’Ajuntament de Girona per donar suport a una de les mostres florals amb gran reconeixement i d’una tradició reconeguda.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)