Notícies i comunicats

10/05/2017

L'Ajuntament de Girona se suma al Dia Mundial del Lupus

Avui al vespre s'il·luminarà la façana de l'edifici consistorial de color lila.

L’Ajuntament de Girona se suma avui al Dia Mundial del Lupus, que se celebra cada 10 de maig des del 2004 amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia. Per aquest motiu, al vespre s’il·luminarà la façana de l’edifici consistorial de color lila en el marc d’una iniciativa conjunta amb l’Associació Catalana del Lupus (ACLEG).

 

La Declaració del Dia Mundial del Lupus es va elaborar per primera vegada el 2004, quan un comitè directiu internacional amb representació de les organitzacions de lupus en 13 països diferents, es va reunir a Eaton (Regne Unit) per organitzar la primera commemoració del Dia Mundial del Lupus. La Declaració és una crida a l’acció perquè els governs del món incrementin el seu suport econòmic a favor de la investigació del lupus, la sensibilització i els serveis als pacients.

 

L’ACLEG és una associació sense ànim de lucre, formada per pacients, familiars i professionals, amb un objectiu comú: treballar en benefici dels malalts de lupus, oferint diversos serveis orientats a la millora de la seva qualitat de vida.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)