Notícies i comunicats

08/05/2017

L'Ajuntament de Girona impulsa la segona beca de recerca Lluís Batlle i Prats

L'ajuda, convocada de l'Institut d'Estudis Gironins, està dotada amb 4.000 euros i en aquesta edició es valoraran especialment els projectes que tractin sobre la història de la impremta a la ciutat.

L’Ajuntament de Girona, a través del Museu d’Història de Girona, col·labora amb la segona edició de la Beca de Recerca Dr. Lluís Batlle i Prats, convocada per l’Institut d’Estudis Gironins. L’ajuda, dotada amb 4.000 euros, s’atorga al millor projecte inèdit de recerca en l’àmbit de les ciències humanes i socials i, específicament, en els camps de la història, de l’art, de l’arqueologia i de la geografia relacionats amb la ciutat de Girona. 

El termini per a la presentació de les sol·licituds per participar-hi serà el dia 31 de maig i en aquesta convocatòria 2017-2018 es valoraran d’una manera especial aquells projectes que tractin sobre la història de la impremta a la ciutat de Girona. 

Podran optar a la beca totes aquelles persones que individualment o col·lectiva, presentin un projecte de recerca d’acord amb les bases que es poden consultar al web de l’Ajuntament de Girona i a l’Institut d’Estudis Gironins. 

El doctor Lluís Batlle i Prats (Girona, 1909-1983) va ser catedràtic de l’Institut Vell, arxiver municipal, cronista oficial de la ciutat i secretari de l’Institut d´Estudis Gironins. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)