Notícies i comunicats

10/05/2017

L'alcaldessa de Girona presentarà avui el llibre "Alcaldes de Girona. 1868 – 1874"

Josep Clara és l'autor de l'estudi que recull la biografia dels sis alcaldes que van presidir la ciutat durant aquest període.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; l’autor de llibre, Josep Clara, i l’historiador Joaquim Nadal, presentaran avui a les set de la tarda a la Sala Miquel Diumé de l’Ajuntament de Girona el llibre Alcaldes de Girona. 1868-1874, un estudi que recull la biografia dels sis alcaldes que van presidir la ciutat de Girona durant aquest període.

 

Els sis alcaldes que van dirigir la ciutat entre el 1868 i el 1874 i que biografia aquest llibre són Pedro Barragán García, Joaquim Massaguer i Vidal, Joaquim Riera i Bertran, Narcís Farró i Albert, Josep Prats i Font, i Ignasi Bassols i de Rovira, tots ells personatges força desconeguts fins que Josep Clara n’ha elaborat la biografia en aquesta publicació.

 

El llibre és el volum número 5 de la col·lecció “Girona biografies” i el segon dedicat a alcaldes de Girona. El proper volum de la col·lecció estarà dedicat a l’escriptora Aurora Bertrana, en l’any del seu 125è aniversari.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)