Notícies i comunicats

11/05/2017

Arriba la 5a edició de "Flors de Nit", la iniciativa gastronòmica i d'oci nocturn de Girona, Temps de Flors

La proposta comptarà amb la participació de 26 establiments que oferiran durant els vespres tapes, dolços, menús i combinats amb l'ingredient de les flors com a denominador comú.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes; el secretari general de la FECASARM, Joaquim Boadas; el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell de Girona, Josep Maria Oliveras, i el membre de la junta directiva de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Girona i Província Benjamín Lozano han presentat aquest matí la 5a edició de “Flors de Nit”, la iniciativa gastronòmica i d’oci nocturn de Girona, Temps de Flors.

 

La proposta, en la qual participaran 26 establiments de la ciutat, oferirà especialitats amb flors com còctels, tapes i dolços, entre altres, a partir de les 19 h de la tarda durant els dies de Girona, Temps de Flors. Els establiments participants són els següents: Bellini Girona, Blow, Casino Girona, Catalano Taverna, Cu-Cut, Draps, El Doll, El Pati del Rabí, El Secret Girona, Il Piccolo Caffé, Imperial Cafè, Kxalada, L'Argadà, La Bohème, La Malandrina, La Poma, La Terrassa del Mimolet (Hotel Llegendes de Girona), Lapsus Cafè, Lux, Mondo, One, Restaurant Mimolet, River Cafè, Tasca Galega Esconxuro, Va de Brasa, i Yeah Indie Club.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, ha volgut destacar la iniciativa ja que “constata la implicació i l’aposta dels locals d’oci i de restauració de la ciutat en l’esdeveniment turístic més important que acull Girona”, alhora que ha manifestat que “des de l’Ajuntament es considera que la participació del sector privat és de cabdal importància per garantir l’èxit de les polítiques turístiques de la ciutat”.

 

La proposta de “Flors de Nit” va néixer ja fa cinc anys amb l’objectiu d’allargar l’estada a les persones que visitin la ciutat durant Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc del 13 al 21 de maig.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)