Notícies i comunicats

12/05/2017

El pont de Sant Agustí vibrarà amb el Girona Futbol Club per Girona, Temps de Flors

L'artista Marc Grañén ha creat un muntatge floral que omple l'espai amb imatges dels jugadors i de l'afició i amb banderes blanc-i-vermelles.

El pont de Sant Agustí serà el protagonista per partida doble durant aquest Girona, Temps de Flors. Per una banda, perquè és un dels nous espais que estaran decorats en aquesta 62a edició del festival i, per altra banda, perquè serà l’escenari d’un projecte floral fet amb col·laboració amb el Girona Futbol Club, que és el primer any que participa a la mostra.

 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha manifestat que aquest projecte posa de manifest “la col·laboració intensa del club amb la ciutat” i ha convidat “tota la ciutadania, especialment els nens i nenes” a acostar-s’hi durant el festival floral per poder-se fer una foto amb els jugadors del Girona FC. “D’aquesta manera l’equip notarà el suport de la ciutat. Estem segurs que ben aviat ens donarà moltes alegries”, ha conclòs.

 

Per la seva banda, el president del Girona FC, Delfí Geli, ha remarcat que “des del primer dia vam tenir clar que el Girona s’havia d’implicar amb la ciutat i fets com aquests ho demostren. El Girona FC està encantat i orgullós de poder estar amb la ciutat per Temps de Flors”. Els jugadors del primer equip Fran Sandaza i Sebas Coris han participat a la presentació de projecte i han afirmat que es tracta d’un projecte “molt bonic” en una “setmana molt important tant per a nosaltres com a equip com per a la ciutat per acollir aquest esdeveniment”.

 

L’artista del projecte, Marc Grañén, ha cobert el pont amb una instal·lació que envoltarà els visitants amb lones blanc-i-vermelles. Una foto de grans dimensions del primer equip celebrant un gol ocupa la meitat del pont, mentre que una imatge de l’afició animant ocupa l’altra meitat. El muntatge es completa amb banderes del club penjades des de les baranes del pont i amb plantes diverses, principalment llorer. “La voluntat del projecte és traslladar la passió de l’estadi al pont. A més, hem triat el llorer com a planta de projecte perquè és el símbol de la victòria”, ha explicat Grañén.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)