Notícies i comunicats

15/05/2017

Igniagreen patrocina per primer cop Girona, Temps de Flors

La marca de disseny d'espais verds amb seu a la Garrotxa ha col·laborat en el muntatge floral del pont de Pedra.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, i el product manager d’Igniagreen, Alberto del Hoyo, han presentat aquest matí la participació de l’empresa a Girona, Temps de Flors. Aquest és el primer any que Igniagreen col·labora com a patrocinador en l’esdeveniment i també que hi participa.

 

“Estem molt agraïts a Igniagreen i a la resta d’empreses que aposten per Girona, Temps de Flors, perquè d’aquesta manera anem eixamplant la base i el teixit social del que és l’esdeveniment insígnia de la ciutat”, ha subratllat la regidora Glòria Plana Yanes. Per la seva banda, Alberto del Hoyo ha assenyalat que “som una empresa gironina que ens dediquem a un àmbit que encaixa perfectament amb la filosofia de Temps de Flors”.

 

Igniagreen participa a la mostra també amb el projecte “Benvinguts al Temps de Flors”, un muntatge floral que es pot veure als dos accessos al pont de Pedra i que ha estat elaborat per treballadors de la firma. El muntatge està compost per una coberta vegetal amb begònies i plantes aromàtiques i un jardí vertical amb càrex, heures i Calocephalus. Igniagreen és la marca comercial de l’empresa Sacopa dedicada al disseny i a la fabricació d’espais verds horitzontals i verticals en entorns urbans i té la seu a Sant Jaume de Llierca.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)