Notícies i comunicats

17/05/2017

La quarta edició de la Setmana del Voluntariat a Girona escalfa motors

Del 22 al 26 de maig s'han programat una sèrie d'activitats diverses i obertes al públic.

Font: Ajuntament Virtual

El vicealcalde i regidor d’Associacions, Participació i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i la coordinadora territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Girona i Comarques, Maria Solés, han presentat aquest matí la quarta edició de la Setmana del Voluntariat a Girona, que tindrà lloc del 22 al 26 de maig. 

L’objectiu de la Setmana del Voluntariat, impulsada per la Federació Catalana del Voluntariat Social amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, és “fer visible la tasca que du a terme durant tot l’any el voluntariat a Girona i fer un reconeixement a aquesta feina, que massa vegades passa desapercebuda”, tal com ha volgut remarcar el regidor Eduard Berloso. 

La programació d’actes començarà dilluns que ve a la tarda (18 h) amb el taller per a adults “Cercle de percussió”, a càrrec del musicoterapeuta i professor de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, Pau Gimeno. La Diada de la Gent Gran, inclosa aquest any dins dels actes de la Setmana; caminades; xerrades; cinefòrums; tallers, o el lliurament de Premis Relats del Voluntariat, que tindran lloc el dimecres 24 de maig a les 19.30 h del vespre a la llibreria Empúries, són algunes de les activitats que tindran lloc abans del sopar benèfic de la Fundació Oncolliga, el 26 de maig a les 21 h del vespre a Fira de Girona, que clourà la Setmana. Tots els actes són oberts al públic. 

A diferència de les passades edicions, la Fira d’Entitats del Voluntariat no serà l’acte final de la jornada, ja que es ja va celebrar el passat 22 d’abril dins del festival Strenes a la plaça de Catalunya. Segons Maria Solés, la fira va ser “tot un èxit de participació” aquest any. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)