Notícies i comunicats

24/05/2017

Més de 900 persones assisteixen a la Diada de la Gent Gran

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha inaugurat l'acte, que s'ha celebrat al Palau de Congressos de la ciutat.

Font: Ajuntament de Girona

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la vicepresidenta del Consell Municipal de la Gent Gran, Àngels Bahí, i de la membre del Consell Municipal de la Gent Gran Àngels Ferrer, ha obert aquest matí la Diada de la Gent Gran d’enguany, durant la qual s’han programat un seguit d’activitats.

L’esdeveniment és un “reconeixement a totes les persones grans de Girona, que amb la seva experiència i coneixement esdevenen un dels principals motors de la ciutat”, tal com ha volgut posar de manifest l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que també ha instat els assistents i tot el col·lectiu de gent gran a “continuar impregnant de valors les generacions futures per tal que la nostra societat sigui cada vegada més digna”.

Després de la benvinguda a la jornada, la directora del Patronat Call de Girona, Assumpció Hosta, ha fet un reconeixement al call jueu de Girona i l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Taialà han dut a terme un concert de guitarres. Tot seguit, membres del Consell Municipal de la Gent Gran han interpretat un sainet escrit per Lluís Torner. Per acabar, l’Esplai de la Gent Gran de Sant Narcís han interpretat danses del món i ha tancat l’acte una trobada de corals sota la direcció d’Olga Bernardo.

La cloenda de la Diada ha anat a càrrec de la tinenta d’alcaldia i regidora d’Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, i del membre del Consell Municipal de la Gent Gran, Lluís Torner.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)