Notícies i comunicats

25/05/2017

Més de 40 cursos d'activitats aquàtiques i fisicoesportives aquest estiu a Girona

Les inscripcions per a participar-hi estan obertes en les propostes amb places lliures.

L’Ajuntament de Girona ofereix aquest estiu un total de 45 cursos d’activitats aquàtiques i fisicoesportives per a totes les edats. Aquests cursos es podran fer els mesos de juny, juliol i setembre a les instal·lacions esportives municipals.

Es portaran a terme cursos de pilates, ioga, aerotò, zumba i, com a novetat, HIIT i treball funcional pel que fa a activitats fisicoesportives. Pel que fa a les activitats aquàtiques s’ofereixen cursos per a nadons de 6 a 36 mesos, cursets de familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys, l’escoleta aquàtica per a nens i nenes de 6 a 10 anys, l’escola aquàtica per a joves d’11 a 17 anys, curset de perfeccionament i aquafitness per a adults, hidrogimnàstica per a la gent gran (amb nous horaris), i activitat aquàtica prepart (per a embarassades).

Com a propostes familiars cal destacar l’activitat aquàtica per a nadons, en què les sessions es porten a terme conjuntament amb el nadó, el pare i la mare amb l’objectiu d’intensificar la comunicació afectiva, i el curset de familiarització amb el medi aquàtic per a infants de 3 anys amb un acompanyant que podrà experimentar i viure tot el procés d’aprenentatge de l’infant.

Les inscripcions per participar-hi es poden fer forma directa en les activitats amb places lliures trucant al Servei Municipal d’Esports (972 226 136) i/o a les piscines municipals de Palau (972 222 155 i Sta. Eugènia – Can Gibert del Pla (972 237 306). 

Podeu consultar més informació al web del Servei Municipal d’Esports www.girona.cat/esports  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)