Notícies i comunicats

02/06/2017

Jornades sobre la qualitat i transparència de la informació de les entitats sense ànim de lucre

L'objectiu de cada sessió és millorar les actuals pràctiques de comunicació de les entitats per a proporcionar públicament la seva informació amb qualitat i transparència. A Girona tindrà lloc una de les sessions formatives el proper dissabte 17 de juny de 2017, a les 10.30 h, al Centre Cívic Ter.

La Federació d’Ateneus de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies amb col·laboració del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació – Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona organitzem les sessions formatives “Sigues Transparent”.

L’objectiu de cada sessió és millorar les actuals pràctiques de comunicació de les entitats per a proporcionar públicament la seva informació amb qualitat i transparència.

A Girona es farà una de les sessions formatives sobre transparència el proper dissabte 17 de juny de 2017, a les 10.30 h, al Centre Cívic Ter de Girona.

La UAB ha activat la plataforma TransparEnt (www.transpar-ent.info). És una eina que permet a les entitats avaluar l’estat de la seva transparència, saber com millorar la seva comunicació i obtenir documents d’autoacreditació. L’aplicatiu proporciona els criteris per a què la informació sigui accessible, comprensible i així, afavorir la participació.

DURADA: 3 hores

PREU: Gratuït (2 places màxim per entitat)

MATERIAL:
Els i les participants hauran de portar ordinador portàtil, tablet o Smartphone.

COM INSCRIURE’S:
Fins al 7 de juny, formulari d'inscripció a www.ateneus.cat o 932 688 130 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)