Notícies i comunicats

02/06/2017

El festival Sea Otter Europe obre les seves portes amb més de 300 marques i prop de 4.000 ciclistes inscrits a les diferents proves

Les autoritats han inaugurat el gran festival ciclista que omplirà Girona i la Costa Brava fins diumenge, amb una multitud d'activitats i proves esportives.

Aquesta tarda s’ha inaugurat oficialment Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show, el gran festival ciclista que fins diumenge aplegarà a unes 20.000 persones a la zona del pavelló de Fontajau.

La inauguració ha anat a càrrec del President de la Diputació de Girona, Pere Vila, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols i el director del festival, Albert Balcells.

Vila ha destacat la magnitud del festival i s’ha mostrat convençut que les expectatives dipositades a l’esdeveniment es compliran, arrodonint l’aposta del Patronat de Turisme que ha declarat el 2017 l’any de la bicicleta i la sostenibilitat a la Costa Brava i al Pirineu de Girona.

De la seva banda Madrenas ha destacat l’aposta de Girona com a destinació de turisme esportiu, “que es visualitza a nivell internacional amb un festival com Sea Otter que converteix la ciutat en capital mundial del ciclisme”.

Pujols ha destacat la transversalitat de la proposta esportiva i lúdica, i el fet que “tots els públics hi trobin el seu espai i activitats que satisfaran les seves ganes d’experimentar amb la bici”.

Finalment Balcells ha mostrat la seva satisfacció per la bona resposta de la indústria ciclista i els ciclistes que s’han apuntat a les diferents proves d’aquesta primera edició, i ha convidat a dirigir unes paraules al públic a Frank Yohannan, director de Sea Otter Classic del Estats Units, país on fa 27 anys va néixer aquesta fórmula de festival ciclista.

Sea Otter Europe ha obert les seves portes a les 16h amb una ocupació total dels 20.000 metres quadrats de la zona d’exposició, amb més de 300 marques de la indústria ciclista, complements i destinacions de cicloturisme. Aquesta tarda s’han disputat les primeres proves a la zona d’exhibicions, amb espectaculars eliminatòries entre ciclistes a la zona gravity.

En la vessant esportiva i d’activitats del conjunt del festival hi ha prop de 4.000 ciclistes inscrits a les diferents proves que es disputaran al llarg de tot el cap de setmana, i que impregnaran de ciclisme la Costa Brava i la ciutat de Girona.

FONT: Nota de premsa de Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show 2017.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)