Notícies i comunicats

02/06/2017

Més de 500 joves han participat en la primera edició de Camins, el cicle d'orientació formativa de Girona

La primera edició d'aquesta nova proposta a la ciutat organitzada per L'Estació Espai Jove ha estat un èxit de participació, i és que més de 500 joves han assistit a alguna de les 7 propostes que han conformat el cicle.

Conferència de César Bona

Camins és el 1r Cicle d’Orientació Formativa de Girona organitzat per L’Estació Espai Jove amb la col·laboració del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Girona i la Universitat de Girona. Al llarg dels passats mesos d’abril i maig s’han realitzat un conjunt d’activitats adreçades a diferents col·lectius de la comunitat educativa: alumnes d’ESO, FP i Batxillerat, alumnat universitari, famílies i professionals de l’orientació. L’objectiu ha estat donar eines per afrontar amb garanties aquells moments en què els i les joves han de prendre decisions transcendents per al seu futur formatiu i professional.

 

L’activitat més destacada del cicle va ser la conferència inaugural de César Bona, un dels 50 millors mestres del món segons Global Teacher Prize. Una proposta que va aconseguir reunir a més de 300 persones vinculades al món educatiu i social i on es va reflexionar sobre la motivació i la passió que viu tothom vinculat al món de l’ensenyament.

 

Després de l’èxit d’aquesta primera edició L’Estació Espai Jove, equipament municipal de referència a la comarca en temes d’orientació juvenil, ja està preparant un segon cicle pel pròxim curs acadèmic amb noves propostes per seguir aprofundint en aquest tema. “Valorem molt positivament el cicle Camins i la recepció que ha tingut entre la joventut de Girona. És una eina que ha funcionat molt bé i que ja pensem en millorar i establir definitivament entre la programació del servei de joventut” ha dit la regidora de Joventut, Elisabet Riera.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)