Notícies i comunicats

02/06/2017

Fase final de les obres de construcció de guals a la rambla de Xavier Cugat

Dilluns i dimarts de la setmana que ve es faran les actuacions de fresat i asfaltatge que comportaran el tall de circulació en un sentit de la marxa.

La setmana que ve acabaran les obres del projecte de construcció de guals a la rambla de Xavier Cugat. Les actuacions van començar el 2 de maig i durant un mes s’han adequat sis guals a la zona de la rambla: els guals nord i sud, els guals nord-oest i nord-est del carrer de l’Amical Mauthausen i els guals nord-oest i nord-est del carrer de Bluefields.

 

Dilluns i dimarts s’han programat les actuacions de fresat i d’asfaltatge de l’obra, que comportaran el desviament de vehicles i el tall de trànsit dels dos carrils de circulació en direcció Sant Gregori, concretament en el tram de la rambla entre el carrer d’Antoni Varés i la rotonda del Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

 

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activiats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, ha explicat que “amb aquesta actuació a la zona de la rambla de Xavier Cugat, que complementa la que es va fer anteriorment, volem fer un pas més en la millora de la mobilitat i l’accessibilitat en aquest espai vital per a la vida social al barri”.

 

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona i han tingut un pressupost de 44.385,52 euros.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)