Notícies i comunicats

07/01/2019

La Policia Municipal de Girona deté dues persones com a presumptes autores d'un robatori amb força

Els dos joves haurien trencat els vidres d'un establiment de restauració.

La Policia Municipal de Girona va detenir, la matinada del diumenge 6 de gener, Christian David N.M., de 22 anys i veí d’Olot, i Alfonso M.V., de 28 anys i veí de Banyoles, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Prop de les 2.20 h, la Central de Comandament de la Policia Municipal de Girona va rebre una trucada d’un ciutadà que alertava que uns nois havien trencat el vidre d’un local destinat a la restauració, i que estaven a l’interior de l’edifici.

Immediatament, dues patrulles del cos policial van respondre al comunicat i es van dirigir al lloc dels fets. Poc abans d’arribar, els dos joves van sortir corrent de l’establiment per fugir dels agents.

El local presentava un dels vidres exteriors fracturat i al seu interior es va trobar la màquina expenedora de tabac completament esbotzada per la part on es recullen els bitllets i amb restes de sang.

Gràcies a la col·laboració ciutadana es va poder obtenir una descripció precisa d’aquests presumptes infractors, que van ser localitzats en les immediacions de l’edifici quan intentaven amagar-se darrera uns contenidors d’escombraries. En aquell moment, amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra, se’ls va detenir com a autors d’un presumpte delicte de robatori amb força. Es dóna el cas que un dels detinguts presentava ferides obertes a les mans.

En el decurs de l’escorcoll els agents van comissar als sospitosos un lot i unes tenalles suposadament utilitzades durant el robatori. Els dos detinguts tenien antecedents per fets similars.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)