Notícies i comunicats

11/01/2018

2a sessió del VIII Cicle Cinefòrum d'Educació

Dimarts 12 de febrer de 2019, a les 18 h, al Museu del Cinema.

El VIII Cicle de Cinefòrum d’Educació posarà aquest curs sobre la taula els temes del totalitarisme i autoritarisme (27 de novembre del 2018), les xarxes socials i les conductes de risc entorn d’aquestes (12 de febrer del 2019) i l’educació formal i família (9 d’abril del 2019). Persones expertes en els temes tractats conduiran el debat posterior a la projecció de les pel·lícules.

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació. Les sessions són gratuïtes i les pel·lícules es projectaran al Museu del Cinema a les 18.00 h.

La segona sessió estarà dedicada al les conductes de risc en les xarxes socials i inclourà la projecció de "Hard Candy" (Estats Units, 2005) 103 minuts. Dirigida per David Slade. Es projectarà en versió original subtitulada.

El debat anirà a càrrec de Jordi Bartomeu, de l'Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d'Esquadra de Girona, especialitzat en el tractament de les conductes de risc dins el món educatiu, principalment bullying, seguretat a la xarxa i drogues.

Organitza: Consell Municipal d’Educació, amb la col·laboració del Museu del Cinema.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)