Notícies i comunicats

17/01/2019

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, visita l'Acadèmia Esportiva "Les Hortes"

Es tracta de la residència que el Girona FC té a l'Escola Maristes per a la formació dels futurs futbolistes de la ciutat.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada del regidor de Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Cristóbal Sànchez; del president del Girona FC, Delfí Geli; i del director i del subdirector de l’Escola Maristes de Girona, Xavier García i Francesc Coll, respectivament, han visitat aquest migdia l’Acadèmia Esportiva “Les Hortes”. Es tracta de la residència que el Girona FC té a l’Escola Maristes i que des de fa aproximadament un mes acull una quarantena de futbolistes de tot Europa que viuen i estudien al centre escolar.

“L'Acadèmia Esportiva “Les Hortes” no només forma esportistes sinó que també respira els valors i la història del Girona FC i de la ciutat, uns valors basats en el sacrifici, l’esperit d’equip, la força de voluntat i l’ambició de ser cada dia millors”, ha assenyalat l’alcaldessa durant la visita d’aquest migdia.

La residència “Les Hortes” es va inaugurar oficialment el passat 19 de desembre del 2018 amb l’objectiu de formar acadèmicament els futbolistes del club Girona FC i de donar-los allotjament a la ciutat. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)