Notícies i comunicats

18/01/2019

Víctor García continuarà vinculat a la ciutat de Girona i compatibilitzarà la tasca d'assessorament amb el càrrec de director artístic del Gran Teatre del Liceu

Seguirà sent assessor artístic de música clàssica de l'Auditori de Girona i director del Festival Nits de Clàssica.

Víctor García de Gomar continuarà vinculat a la ciutat de Girona i compatibilitzarà la seva tasca com a assessor artístic de música clàssica de l’Auditori de Girona i director del Festival Nits de Clàssica amb el càrrec de director artístic del Gran Teatre del Liceu, on s’incorporarà a partir del proper setembre.

El vincle de Víctor García amb la ciutat de Girona va començar l’any 2001 al Festival de Músiques Religioses i del Món, del qual va ser programador i director artístic. Víctor García ha estat el programador i director artístic de música clàssica de l’Auditori de Girona des de la seva inauguració, i director artístic del Festival Nits de Clàssica.

L’any 2012 es va incorporar a l’equip del Palau de la Música Catalana com a director artístic adjunt de la institució i, des d’aquell moment, ha compaginat la seva tasca al Palau de la Música amb la d’assessorament artístic de l’Auditori de Girona i la de direcció del Festival Nits de Clàssica.

El tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha ressaltat que “l’elecció de Víctor García per aquest nou càrrec dóna encara més prestigi a la programació de l’Auditori i el Nits de Clàssica, que es confirmen així com a espais de referència nacional on gaudir de la música clàssica”. Ribas ha agraït la bona disponibilitat de García per continuar col·laborant amb Girona malgrat les seves noves responsabilitats.

Víctor García ha aportat a la programació de música clàssica de l’Auditori, des de la seva inauguració l’any 2006, la seva empremta personal, impregnant la programació de Girona amb la seva experiència, sensibilitat i coneixement. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)