Notícies i comunicats

30/03/2015

L'Ajuntament de Girona reafirma el suport a la Trailwalker Intermón Oxfam i apadrina dos dels equips participants

La prova consisteix a recórrer els 100 km que separen Olot i Sant Feliu de Guíxols en menys de 32 hores

Font: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona donarà suport de nou a Intermón Oxfam a través de la col·laboració en la sisena edició de la Trailwalker. Aquest any la prova tindrà lloc els dies 18 i 19 d’abril i, igual que en les darreres edicions, tindrà com a objectiu recórrer els 100 km que separen Olot i Sant Feliu de Guíxols en menys de 32 hores. “Ens honora poder participar en aquesta edició de la Trailwalker. Aquest any, a més, formaran part d’aquest gest extrem dos equips que portaran el nom de la ciutat i que defensaran una valors solidaris dels quals estem orgullosos”, ha remarcat l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont.

 

Com a novetat, aquest any l’Ajuntament “apadrinarà” dos dels equips participants: el Ciutat de Girona – Girona Power i el Ciutat de Girona – Club Esquí Girona. El primer està format pels gironins Tapi Carreras, David Ball·llosera, Jordi Ruiz i Carles Moreta, dels clubs Club Trail Running Girona, Nabes Team, Atletisme Girona i Intrekkids. El segon equip està format pels corredors Toti Bes, David Coma, Adrià Canimas i Ignasi Riuró. Precisament els dos representants dels equips, Tapi Carreras i Toti Bes, han coincidit a agrair el suport rebut pel consistori i a animar altres persones a participar en aquesta iniciativa solidària.

 

La sortida de la prova es farà el dissabte 18 d’abril a les 10 h a Olot i es preveu que a partir de les 15 h arribin els primers participants a Girona, que es trobarà un any més al centre del recorregut de la cursa (concretament es troba al km.54). El punt de control i de logística de la cursa a la ciutat, així com lloc de relaxació i avituallament, serà per segon any l’espai de Fira de Girona. A causa del gran nombre de participants de la Trailwalker, es necessita també un volum important de voluntaris i voluntàries per donar suport a l’organització, tal com ha ressaltat la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs. Les persones que hi estiguin interessades es poden apuntar a qualsevol dels tres torns de voluntariat (de 13 a 18 h, de 18 a 22 h o de 22 a 1 h) a través del web http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/voluntariat

 

Des del 1981 Oxfam organitza el Trailwalker, que té com a objectiu per recaptar fons per destinar a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització. Cadascun dels equips participants col·labora amb diferents activitats a aquesta recaptació solidària de donatius. La responsable de l’organització del Trailwalker Intermón Oxfam, Elena Rodríguez, ha subratllat que l’espai per on passa la cursa, la vies verdes que uneixen Olot amb Girona i Sant Feliu de Guíxols, són un marc “incomparable” per dur a terme la prova. Actualment hi ha 357 equips inscrits i hi ha temps per apuntar-s’hi fins al 6 d’abril.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)