Notícies i comunicats

07/04/2015

Girona es convertirà diumenge en l'escenari de la primera edició de la cursa Girona MTB Challenge

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau serà el punt de sortida i d'arribada d'aquesta prova de resistència en BTT

Font: Ajuntament de Girona

El regidor de Seguretat, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, i el responsable de l’empresa Klassmark, Gerard Freixes, han presentat aquest matí la primera edició de la cursa Girona MTB Challenge, que tindrà lloc aquest diumenge. La cursa és una prova de resistència en bicicleta tot terreny i està organitzada per Klassmark amb el suport de l’Ajuntament de Girona. 

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau serà el punt de sortida de la prova, a les 8 h del matí, i la meta del miler de ciclistes que participaran a la competició. La Girona MTB Challenge proposa un recorregut de 100 km i 2.500 metres de desnivell positiu durant els quals els participants passaran per diferents municipis de les comarques gironines i indrets com Rocacorba, la vall del Llémena o el Pujarnol. S’hi podrà participar de manera individual o en equips de dos i el repte és completar el recorregut en un màxim d’onze hores. 

“Aquest esdeveniment possibilita que els esportistes participants combinin la pràctica esportiva i el turisme, a part d’establir el perfil idoni perquè la ciutat de Girona es consolidi com una Destinació de Turisme Esportiu, segell que atorga l’Agència Catalana de Turisme” ha subratllat el regidor Joan Alcalà. Per la seva banda, Gerard Freixes, ha remarcat “la implicació de les entitats i la voluntat que es consolidi la cursa” i ha remarcat que les inscripcions fa dos mesos que estan tancades i que en formaran part un 60% de persones de fora de Girona. 

Podeu consultar més informació sobre la prova al web http://www.gironamtbchallenge.com/

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)