Notícies i comunicats

09/04/2015

El tercer programa de Ràdio Atòmica entrevista el Mago Pop

Un grup de joves usuaris d'Els Químics Espai Jove van crear l'emissora el passat mes de febrer.

Font: Ajuntament de Girona

Aquest mes a L’Atòmica! presenta tres noves seccions: La Butaca, El Micro al Carrer i el Club de Lectura. Fan un top 10 de les properes estrenes de cinema. També preguntaren a la gent amb motiu del Dia de la Dona Treballadora com veuen la situació de la dona en el món laboral. La Mitchel i la Clara es van acostar a la manifestació que es va fer a Girona i van fer unes quantes preguntes als seus participants.

Al Club de Lectura s’endinsa al “Diari groc de la Carlota”, un llibre que parla sobre el consum de drogues. A La Finestra, l’Oriol ens parlarà sobre el nou sistema operatiu Windows 10, de Microsoft.

L’Entrevista d’aquest tercer programa l’han fet a l’Antonio Díaz, més conegut com a mago Pop, que ha passat per la nostra ciutat per presentar el seu nou espectacle “La gran Ilusión”.

Al Microrelat, en Mateo ens explicarà una misteriosa història amb final obert i, com sempre, no hi pot faltar la nostra Agenda d’Activitats. Per acabar el programa, ens tenen reservada una sorpresa musical. La Laura i la Cristina s’han animat a versionar una cançó per a tots nosaltres. Pinta molt bé, oi? A què esperes, puja el volum de la Ràdio Atòmica! 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)