Notícies i comunicats

10/04/2015

Tercera edició a la ciutat de Girona d'Activa't a la Nit

L'activitat es portarà a terme el dissabte 9 de maig, de 21 a 1 h de la nit, al Pavelló Municipal Girona - Fontajau.

Després de l’èxit de les dues edicions celebrades l’any passat, torna Activa’t a la Nit. Aquesta és una activitat programada pel Servei Municipal d’Esports i la Secció de Joventut de l’Ajuntament de Girona que pretén donar una nova alternativa d’oci nocturn als joves i on els protagonistes seran l’esport i algunes disciplines artístiques.

Aquesta tercera edició tindrà lloc al Pavelló Municipal Girona - Fontajau. Totes les activitats seran gratuïtes i no cal inscripció prèvia. L’únic requisit és assistir-hi amb roba esportiva i tenir més de 14 anys.

Exhibicions, tallers, torneigs i activitats diverses, una patinada nocturna, bàsquet, tir amb arc, arts marcials, circ, percussió, balls llatins, ping-pong, bàdminton o voleibol, són algunes de les propostes que els gironins i gironines trobaran aquest divendres a l’Activa’t a la Nit. Per qui ho vulgui també hi haurà un servei de bar.

A continuació podeu veure el vídeo resum de la primera edició: 

 

Detallem aquí el programa d’activitats:

PATINADA NOCTURNA
Ja tenim aquí la 3a edició de la patinada nocturna! L’hora de trobada serà a les 21 h i la sortida a les 21.30 h des del Pavelló Municipal Girona - Fontajau. Cal portar armilla reflectant i es recomana l'ús del casc. Vine a patinar amb nosaltres per Girona!

Per aquesta activitat gratuïta cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a activitatsesports@ajgirona.cat i indicar el nom, cognoms i l’edat.


BÀSQUET
Passa una nit millorant les teves habilitats d'una manera dinàmica i divertida. Treballarem el bot, les passades i tots els fonaments que necessiten els jugadors i les jugadores de bàsquet. També farem competicions per a totes les edats on podràs guanyar premis de la botiga 24 Segons. I love this game!

Per aquesta activitat gratuïta cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a hhyonky@hotmail.com i indicar el nom, cognoms i l’edat.


CIRC
Vine a fer malabars, equilibris, acrobàcies, interpretació, de clown i el que faci falta per ser un bon artista de circ i per passar-t’ho bé! Alehooop!!


BALL
Habilitat, coordinació, agilitat, diversió, llibertat, flexibilitat... en aquest taller aprendràs els passos bàsics per ballar ritmes llatins i tropicals. Si t’agrada moure’t i ballar no pots deixar passar aquesta oportunitat! Sabor!


BÀDMINTON
Has jugat mai a bàdminton? Aquest pot ser un gran dia per començar a gaudir d’un esport divertidíssim. Hi haurà partits individuals i per parelles. T’hi atreveixes?


TIR AMB ARC
Inicia’t en el tir amb arc. Aquest és un esport individual ple de sensacions on l'arquer es posa a prova en cada tir. Treu el Robin Hood que portes dins i vine a passar-t’ho bé i mostrar-nos la teva punteria.


PING-PONG
Hi ha pocs esports tan ràpids i divertits com el ping-pong. A l’Activa’t la Nit novament hi haurà unes quantes taules on hi organitzarem jocs i petites lliguetes ràpides.


VOLEIBOL
Vine a gaudir de la màgia del voleibol amb els teus amics i amigues. Hi haurà partides ràpides i trepidants. Així ens començarem a posar en forma per si aquest estiu volem jugar a la platja!


PERCUSSIÓ
El grup de percussió gironí Bloc Quilombo (www.blocquilombo.org) ens oferirà un fantàstic taller on tindrem l’oportunitat de tocar diferents instruments i aprendrem alguns patrons musicals bàsics amb l'objectiu d'interpretar una petita peça en finalitzar el taller.

 

Organitza:
Secció de Joventut i Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona

Col·labora:
24 Segons Girona


Més informació:
www.girona.cat/estacio
www.girona.cat/esports

Facebook
#activatnit
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)