Notícies i comunicats

13/04/2015

La III Jornada Voluntariat i Empresa donarà el tret de sortida demà a la segona Setmana del Voluntariat

Fins al diumenge, Girona acollirà una desena d'activitats relacionades amb el tercer sector

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la coordinadora territorial de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) a Girona, Maria Solés, han presentat aquest matí la segona edició de la Setmana del Voluntariat de Girona, que començarà demà amb la III Jornada Voluntariat i Empresa i acabarà aquest diumenge amb la 4a Cursa de les Gavarres.

 

“La ciutat de Girona gaudeix de bona salut en el camp del voluntariat i s’ha caracteritzat sempre per tenir un sector de voluntariat potent, tal com es després de les activitats que fan”, ha remarcat l’alcalde. Puigdemont ha fet una crida a la societat gironina a participar d’alguna de la desena d’activitats que s’han organitzat aquesta setmana perquè cadascú “descobreixi el seu espai de voluntariat”. La coordinadora territorial de la FCVS ha subratllat que l’objectiu de la Setmana del Voluntariat és “fer visible la tasca que fan les entitats del voluntariat social a Girona”.

 

Un diàleg amb el periodista Antoni Bassas, el dijous, o la 15a Fira d’Entitats del Voluntariat, el dissabte, són dues de les activitats més destacades que tindran lloc els propers dies.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)