Notícies i comunicats

31/01/2018

Demà s'obren les inscripcions per poder actuar al 360FEST

Les novena edició del festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària del Gironès es farà el divendres 20 d'abril.

Demà s’obren les inscripcions per poder actuar al 360FEST, el festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària del Gironès. La novena edició del festival està organitzada per l’Ajuntament de Girona, a través de l’Espai Marfà i la Secció de Joventut, i la Casa de la Música del Gironès. 

Enguany, el 360FEST tindrà lloc el divendres 20 d’abril i serà de nou l’aparador de les propostes musicals sorgides de grups dels instituts de secundària del Gironès, que oferiran 8 hores de música en directe sense interrupcions. 

L’únic requisit per poder actuar al festival és que com a mínim un dels components del grup estigui estudiant aquest curs acadèmic en un institut de secundària del Gironès. Al 360FEST hi poden actuar tot tipus de grups, sigui quin sigui el seu estil, nivell o format. 

Les inscripcions per participar-hi estaran obertes fins al 28 de febrer. Tota la informació sobre les inscripcions al festival es poden trobar a la pàgina web de l’Espai Marfà: www.girona.cat/marfa

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)