Notícies i comunicats

14/01/2015

L'Escola Municipal d'Humanitats proposa un hivern poètic

Torna el cicle "A pas de poetes", dedicat a les figures de Carles Riba i d'Arthur Rimbaud.

L’Escola Municipal d’Humanitats de l’Ajuntament de Girona (EMHU) ha programat, per al primer trimestre del 2015, una sèrie d’activitats entre les quals destaquen propostes relacionades amb la poesia. L’EMHU ofereix fins a tres activitats en què la poesia és la protagonista. Els dijous 5 de febrer i 5 de març (a les 21 h) torna el cicle “A pas de poetes” amb uns espectacles dedicats a les figures de Carles Riba i d’Arthur Rimbaud, respectivament, i el dilluns 9 de febrer (19 h) s’inicia el cicle de conferències “Poetes catalans del segle XX”, que analitzarà l’obra de Carles Riba, Josep Carner, Gabriel Ferrater i Joan Vinyoli. La poesia també serà present al cicle dedicat als “Clàssics en llengua castellana”, que girarà entorn de Cervantes, García Lorca, Valle-Inclán i Borges i que començarà el dimecres 18 de març (19 h). Els dos cicles de conferències formen part de les activitats de l’Aula d’Escriptura obertes a tota la ciutadania per gaudir i aprendre amb la literatura.

L’hivern també és l’època de l’Espai Conversa i de la Butaca Casademont, dues propostes que conviden a la reflexió amb distensió i rigorositat. El 23 de febrer (19 h) el periodista Xevi Planas conversarà amb l’escultor Domènec Fita i el 13 de març (19.30 h) Josep Maria Fonalleras presentarà Dolors Bramon, que proposarà “Parlar sobre l’Islam amb propietat”.

Totes les activitats de l’Escola Municipal d’Humanitats, excepte “A pas de poetes”, són gratuïtes. Les places, però, són limitades i cal inscriure’s prèviament al web www.girona.cat/emhu.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)