Notícies i comunicats

06/02/2015

L'Ajuntament de Girona renova el conveni de col·laboració amb l'AENTEG

L'objectiu de l'acord és col·laborar en la promoció del sector tecnològic i dels programes de foment de l'emprenedoria de base tecnològica

Font: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona ha renovat el conveni de col·laboració amb l’Associació de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) amb l’objectiu de donar continuïtat a programes de suport a joves emprenedors en projectes amb base tecnològica en programes com el Yuzz, així com la promoció del sector tecnològic de la ciutat. La tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació i Empresa, Marta Madrenas, i el president de l’entitat, Joan Ribas, van formalitzar-ne ahir la renovació.

 

La finalitat del conveni, tal com ha manifestat Marta Madrenas, “és donar suport a totes aquelles iniciatives que poden ajudar i donar visibilitat a un sector estratègic en el desenvolupament econòmic del territori com són les tecnologies de la informació i la comunicació”.

 

L’AENTEG aglutina empreses del sector tecnològic a la demarcació. Entre moltes altres iniciatives de foment del sector TIC, l’associació organitza els premis digitals E-Tech, que es van lliurar el passat 28 de gener a iniciatives gironines en el camp de les noves tecnologies durant l’any 2014.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)