Notícies i comunicats

02/10/2018

Nova programació de l'Esfera Lúdica. Octubre 2018

Torna la tardor i amb ella la nova programació d'Esfera Lúdica, amb nou look però amb l'escència de sempre i amb nous jocs, tallers i amb nous equipaments.

Esfera Lúdica és un projecte, creat per contribuir a la reflexió, el debat i, si s'escau, impulsar una nova mirada educativa a través del joc.

Aquest nou paradigma educatiu parteix de la base de que cada esser és únic i irrepetible, amb unes capacitats que poden contribuir a la millora del seu entorn. Aquestes capacitats de cada esser s'han de respectar i s'han de potenciar, per això considerem que pedagògicament, s'ha d'apostar per una l'educació oberta, orgànica, pausada i lliure.

Cada mes oferim un gran ventall d’activitats on hi podeu participar de manera lliure i gratuïta. Vine a jugar, a divertir-te, a fer amics i amigues i a aprendre amb nosaltres!

Trobareu activitats de l'Esfera Lúdica als centres cívics Barri Vell-Mercadal, Pla de Palau, Pedret, l'Espai Cívic La Rosaleda i als locals socials de Montjuïc i la Vall de Sant Daniel.

LUDOSALA
És un espai lúdic familiar basat en el joc. Vine a gaudir amb familiars , amics i companys de diverses propostes lúdiques: jocs de taula moderns, jocs de construcció, jocs narratius, jocs d’enginy, etc.

ESPAI JUGANER
Espai pels més petits on omplirem una part de l i ’espa de materi l a per gaudir del joc lliure i desestructurat i un altre espai amb una bona selecció de jocs de taula per a totes les edats

CREATIVAJOCS. Fem avions amb agulles d’estendre
Tallers dedicats a la creació de jocs a través de tècniques de reciclatge i cercant sempre l’alternativa a les propostes comercials.

Més informació:

CENTRE CÍVIC BARRI VELL-MERCADAL
C/ Cort Reial, 7, 17004 Girona
Tel.: 972 010 005
A/e ccbarrivell@ajgirona.cat

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)