Notícies i comunicats

05/02/2019

L'Ajuntament de Girona acull avui la presentació del llibre "L'Areny de Girona"

La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació, Glòria Plana Yanes, participarà a l'acte, que es farà a les 19 h a la Sala Miquel Diumé.

L’Ajuntament de Girona acollirà aquesta a la tarda (19 h), a la Sala Miquel Diumé, la presentació del llibre L’Areny de Girona (segles XI-XV). La formació del cor econòmic de la ciutat medieval. La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i Ocupació de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, participarà a l’acte, on també hi assistiran, entre altres, els autors del llibre, Eduard Canal, Josep M. Nolla i Jordi Sagrera.

 

La publicació constitueix el tretzè volum d’una col·lecció que aprofundeix en el passat de Girona des del seu moment fundacional fins al primer quart del segle XVIII. Després d’escriure sobre la ciutat romana, l’època de Carlemany, la ciutat altmedieval, baixmedieval i moderna, el call jueu i els primers anys del segle XVIII, en aquest volum els autors centren la seva aportació en un sector clau per explicar el desenvolupament gironí, l’Areny de Girona, i en com aquest va contribuir a la formació del cor econòmic de la ciutat entre els segles XI i XV.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)