Notícies i comunicats

08/06/2017

La neurociència centra la VIII Jornada 0-6 "Teixint vincles"

L'esdeveniment tindrà lloc demà i dissabte al Centre Cultural La Mercè i hi estan inscrits més de 170 professionals d'educació infantil.

Demà i divendres se celebrarà al Centre Cultural La Mercè la VIII Jornada 0-6 “Teixint vincles”, en què hi ha inscrits més 170 professionals de l’etapa d’educació infantil. Aquest any se centrarà en les aportacions que fa la neurociència en el desenvolupament i l’aprenentatge dels infants i en els vincles que s’estableixen en la comunicat educativa. 

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Girona, l’Institut de Ciències de l’Educació, i la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, pretén ser un punt de trobada i reflexió anual de mestres i educadors d’educació infantil que treballen als dos cicles de 0 a 3 anys i de 3 a 6 anys. 

La inauguració tindrà lloc demà a les 18.30 h amb la conferència “Com aprèn el cervell? Una història d’emocions i cooperació”, a càrrec del divulgador de ciència, professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona, David Bueno. Dissabte, a les 9.30 h del matí, seguiran els actes amb el diàleg “Les emocions, l’ambient creatiu, l’assertivitat, les dinàmiques en equip, les complicitats i l’estrès”, coordinat pels Equips Infantil ICE UDG, i a les 11.30 h tindrà lloc la conversa “Teixint complicitats a 0-6”. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)