Notícies i comunicats

09/12/2015

Comencen les obres d'urbanització de la rambla de Xavier Cugat

Les actuacions, que s'han iniciat avui, consistiran bàsicament en la substitució i millora del paviment del tram central de l'espai.

Avui han començat les obres d’urbanització de la rambla de Xavier Cugat, que es preveu que estiguin finalitzades d’aquí a tres mesos. Les actuacions consistiran bàsicament en la substitució i millora del paviment central de la rambla, així com la millora de l’accessibilitat de les cruïlles més importants dels carrers perpendiculars que la travessen per assegurar la mobilitat dels vianants. També es preveu la construcció de guals adaptats a la normativa vigent.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Activitats, Marta Madrenas, ha remarcat que aquestes obres “permetran millorar la utilitat de la rambla com a espai d’estada per als veïns tant del barri de Fontajau com de la resta de la ciutat”.

L’àmbit d’actuació d’aquest projecte coincideix amb el tram central de la rambla de Xavier Cugat, comprès entre els carrers d’Antoni Varés i Martinell i d’Enric Adroher i Pascual. El projecte ha estat adjudicat a l’empresa Aglomerats Girona SA pel preu de 278.966’03 euros (IVA inclòs).  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)