Notícies i comunicats

09/12/2015

Girona acull diumenge la 9a edició de la Marató per a La Marató de TV3

Es tracta d'una iniciativa que promouen conjuntament l'Ajuntament de Girona, el Club Atletisme Girona i el cos de Bombers de la Generalitat a Girona i que compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona i l'EUSES.

Aquest diumenge Girona acollirà de nou la tradicional Marató per a La Marató de TV3, que enguany arriba a la novena edició. Aquesta cursa solidària, que té com a finalitat recaptar fons per a La Marató, està organitzada per l’Ajuntament de Girona, el Club Atletisme Girona i el cos de Bombers de la Generalitat a Girona i compta amb la col·laboració de la Universitat de Girona (UdG) i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES).

Diversos atletes del Club Atletisme Girona faran 30 voltes a un circuit urbà amb l’objectiu de completar el recorregut d’una marató (42’195 km), acompanyats per un grup de bombers totalment equipat que farà relleus. L’objecte de la iniciativa és mobilitzar tant a persones que practiquen atletisme de manera habitual o ocasional com a caminants i ciutadans i ciutadanes a nivell individual perquè facin un donatiu per a La Marató de TV3 i portin a terme una o més voltes acompanyant els atletes que faran la totalitat del recorregut. L’única condició és que no vagin a un ritme superior al que marcaran els maratonians.

El centre neuràlgic de la prova serà la plaça de Catalunya, una de les principals novetats respecte les maratons d’edicions anteriors. La sortida de la marató es farà a les 9.30 h i el recorregut que se seguirà serà el següent: plaça de Catalunya, carrer Nou, Gran Via de Jaume I, plaça de la Independència, carrer de Santa Clara, pont de Pedra i plaça de Catalunya de nou.

A part de la cursa, es faran tallers per a mainada a càrrec dels Bombers i hi haurà una parada en la qual la UdG vendrà samarretes. Tots els diners recaptats, tant per la marató com per aquestes activitats complementàries, es destinaran a La Marató de TV3.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)