Notícies i comunicats

15/12/2015

Del 24 de desembre al 4 de gener torna el Lleuresport, el Parc Infantil de Nadal de Girona

El Lleuresport tindrà un total de 2500 metres quadrats de superfície ocupada, amb un total de 42 activitats diferents.

Font: Ajuntament de Girona

Aquest matí s’ha presentat oficialment la 31a edició del Lleuresport del GEiEG – Parc Infantil de Nadal de Girona. L’acte ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, i del president del GEiEG, Francesc Cayuela.

A l’acte s’han detallat les novetats de l’edició 2015-2016, on l’entitat grupista ha donat un pas més a la seva metodologia de formació introduint tallers amb valors, tant per a joves com per adolescents. El Lleuresport tindrà un total de 2500 metres quadrats de superfície ocupada, amb un total de 42 activitats diferents dividides en quatre sectors: P1 (àrea de tallers), P0 (àrea lúdica), P0 exteriors (zona bombers) i P-1 (àrea d’aventura).

A més, el parc comptarà amb la presència de l’equip de lliga femenina de l’Spart Citylift Unigirona i alguns jugadors del Girona FC, que també han volgut acostar-se als nens i als joves que gaudiran del que és el Parc Infantil de Nadal més gran i divers de tota la demarcació.

En aquest sentit, la regidora Isabel Muradàs ha explicat que en el marc d’activitats programades per Nadal “no hem volgut deixar la oportunitat de destacar, com es mereix, aquesta activitat de Nadal perquè és l’única a Girona”. Muradàs ha animat també “a totes les famílies a que portin els seus fills al Parc perquè, com l’any anterior, sigui tot un èxit”. D’altra banda, el president del GEiEG, Francesc Cayuela, ha destacat que el Lleuresport “és un parc ja molt consolidat amb 31 edicions”, que actua com un verdader “saló de la infància i la joventut”.

Una altra de les novetats és el concurs d’Instagram #DTEGirona, que es realitzarà amb un plafó fotogràfic situat a l’escenari del Parc i que pretén donar a conèixer la certificació de turisme esportiu atorgada a la ciutat La millor fotografia del concurs s’endurà de regal una bicicleta. La darrera edició del Lleuresport va comptar amb més de 10.000 visites, fet que mostra la gran acceptació d’una de les activitats nadalenques de Girona més emblemàtiques de la ciutat.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)