Notícies i comunicats

06/06/2018

L'Ajuntament de Girona substitueix el reixat d'acer de la tanca de la pista esportiva de la frontissa de Santa Eugènia per una xarxa de niló

L'estructura anterior havia provocat queixes dels veïns i veïnes de la zona per sorolls.

L’Ajuntament de Girona ha substituït aquesta setmana el reixat d’acer del tancament de la pista esportiva de futbol sala de la frontissa de Santa Eugènia per una xarxa de niló. La nova xarxa està formada per fil trenat de niló i pas de malla d’acer, col·locats en forma de rombe, que se subjecten a l’estructura existent amb corda perimetral de niló i tensors.

 

Tal com ha explicat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, el canvi ha vingut motivat per les queixes per sorolls que l’anterior tanca metàl·lica havia provocat en els veïns i veïnes de la zona. “Des del primer moment vam buscar una alternativa, ja que l’impacte de les pilotes a la xarxa produïa un soroll molest. Primer es va intentar reforçar el tancament existent però finalment s’ha optat per treure el reixat i substituir-lo per aquest nou de niló”, ha afirmat el regidor.

 

L’actuació s’ha portat a terme en la totalitat del tancament, de 93,55 metres de llargada i 5 metres d’alçada, i s’ha adjudicat a l’empresa Obres i Construccions Germans Cruz per un import de 16.698,29 euros (IVA exclòs).

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)