Notícies i comunicats

24/09/2019

Comencen els treballs per urbanitzar una zona del barri de Mas Ramada per fer-hi un espai d'esbarjo

Les actuacions es porten a terme al terreny que hi ha al darrere de l'edifici del número 29 del carrer del Guadiana.

La setmana passada van començar els treballs per urbanitzar una zona del barri de Mas Ramada per fer-hi un espai lúdic i d’esbarjo per al sector. Concretament, les actuacions es porten a terme al terreny que hi ha al darrere de l’edifici del número 29 del carrer del Guadiana.

Es tracta d’una superfície d’una gran extensió, cosa que comporta que les actuacions es portin a terme en diferents fases. En primer lloc, s’enderrocarà el paviment actual i s’instal•laran columnes d’enllumenat públic. Posteriorment, s’adequarà el terreny per tal de condicionar-lo als diferents usos veïnals.

Aquest va ser un dels projectes escollits pels veïns i veïnes del barri de Mas Ramada en els pressupostos participats del 2016. “Amb aquesta actuació es podrà recuperar per al barri un terreny important que es destinarà a espai públic i que, per tant, permetrà que els veïns i veïnes del sector tinguin una zona més d’interacció, oci i cohesió social”, ha destacat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats, de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí.

L’empresa adjudicatària de les obres és Xavier Alsina SA i l’import d’adjudicació és de 33.255,07 euros (IVA inclòs). El termini d’execució de les actuacions és de quatre mesos.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)