Notícies i comunicats

25/02/2016

Inscripcions obertes a la 22a Mitja Marató Ciutat de Girona, 20a Cursa Popular Ciutat de Girona 10 i 5 km i 11a Minicursa Ciutat de Girona

La Cursa tindrà lloc el diumenge 17 d'abril de 2016

INSCRIPCIONS DIRECTES:
Cal adreçar-se al Centre Comercial Girocentre (Girona), planta baixa, a la consigna tèxtil. El període d'inscripció és fins al divendres 15 d'abril a les 21.30 h, sempre que quedin dorsals xip lliures. El dorsal xip es lliurarà en el moment de la inscripció.
 

INSCRIPCIONS PER INTERNET:
El període d'inscripció finalitza el dimecres 13 d'abril a les 23.59 h, sempre que quedin dorsals xip lliures. Inscripcions al web www.girona.cat/curses_girona

Els/les participants que s’inscriguin en línia, hauran de recollir el dorsal xip a la Fira del Corredor: el divendres 15 i el dissabte 16 d’abril de 9.30 a 21.30 h al Departament d’Esports del Centre Comercial Girocentre. 
 

INSCRIPCIONS DE CENTRES ESCOLARS I/O AMPAs:
El centre escolar i/o l'AMPA corresponent ha d'inscriure els/les participants de forma col·lectiva mitjançant l'imprès proporcionat per l'organització.

Cal enviar l’imprès degudament omplert a l’adreça activitatsesports@ajgirona.cat. L’últim dia per enviar-ho és el dimecres 13 d'abril. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)