Notícies i comunicats

10/03/2016

Girona acollirà el 64è Rally Costa Brava els dies 11 i 12 de març

Enguany és l'edició més internacional amb 24 equips estrangers inscrits.

Finalment han estat 24 els equips estrangers que s’han inscrit al 64 Rally Costa Brava, el que representa un 29% dels participants. La promoció de la Costa Brava, Girona, Catalunya i Espanya, està ben garantida amb aquesta primera cita de l’Europeu d’Històrics, amb representació d’11 països diferents.

Coincidint amb el 64 Rally Costa Brava, la ciutat de Girona ha omplert tots els hotels. A 48 hores de l’inici del Rally, els equips estan reconeixent els trams, i gaudint de la fantàstica ciutat, i de la seva gastronomia.

És el rally més antic i mític que es porta a terme en el panorama català i espanyol i la ciutat de Girona és el 5è any consecutiu que acull aquest esdeveniment, convertint-se en el nucli de la prova.

Divendres 11 de març, a les 17 h, la zona de La Copa serà el punt de sortida de la 1a etapa del Rally Costa Brava que com a novetat d'aquesta edició la zona de reagrupament i d'assistència s'ha traslladat als aparcaments del Pavelló Municipal de Girona – Fontajau. El final d'etapa arribarà a La Copa a les 23 h.

La sortida de la 2a etapa serà al mateix lloc el dissabte 12 de març, a les 9 del matí i el final d'etapa arribarà a La Copa a les 19.45 h. Després hi haurà el sopar oficial a les 21.30 h i aproximadament a les a les 22.30 h es farà el lliurament de trofeus a l'Auditori de Girona.

Aquest esdeveniment representa l’enfortiment de l’activitat econòmica, esportiva i turística i especialment de la certificació de Destinació de Turisme Esportiu que disposa la ciutat. És una oportunitat per Girona, pels aficionats al motor i pel sector de turisme i serveis.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)