Notícies i comunicats

14/03/2016

L'Ajuntament de Girona presenta una nova programació amb una cinquantena de propostes per a joves aquesta primavera

Les activitats tindran lloc entre l‘abril i el juny i les inscripcions s'obren avui.

Avui comencen les inscripcions per a les activitats programades per Joventut de l’Ajuntament de Girona que tindran lloc entre abril i juny de 2016. L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i el Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà oferiran un total de 50 propostes dirigides als joves que engloben cursos, tallers, xerrades informatives, concursos, torneigs, concerts, i mostres artístiques, entre altres. Com a destacat, el proper dissabte 30 d’abril se celebrarà al Parc del Migdia una nova edició del 360fest, el festival dels alumnes dels instituts de secundària de Girona i Salt.

Pel que fa a accions juvenils que ja s’estan duent a terme, l’Estació Espai Jove ja es troba immersa en el tercer cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, el qual mostra als joves interessats com es viu una experiència a l’estranger per treballar, estudiar o millorar els seus idiomes. A més a més, ofereix assessorament per a tots aquells joves que volen arrancar el seu propi projecte empresarial i un gran nombre d’activitats dirigides a ajudar-los a iniciar un procés de cerca de feina. En l’àmbit formatiu també s’hi ofereixen grups de conversa d’anglès i català.

Aquest equipament també acull altres serveis i projectes com les orientacions per a famílies o els tallers d’èxit escolar i durant el segon trimestre del 2016 continuarà acollint la 22a edició del Mostrar’t amb tres artistes emergents de la ciutat.

De les activitats que es duran a terme a Els Químics Espai Jove cal destacar una àmplia oferta formativa de cursos i tallers com el projecte la Ràdio Atòmica (www.radioatomica.cat), o els grups de conversa en anglès o de ball que ja es troben totes les setmanes a l’equipament juvenil. També oferirà, novament, tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica.

El Servei d’Informació de l’Espai Marfà participarà un cop més en el conjunt d’activitats de qualitat en l’àmbit musical i seguirà oferint xerrades vinculades a l’orientació acadèmica a l’espai.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)