Notícies i comunicats

21/10/2019

Comencen les obres d'adequació de la cruïlla del carrer de Barcelona amb el carrer de Martí Sureda i Deulovol

Les actuacions, que s'inclouen dins dels treballs d'ampliació del centre comercial Girocentre, permetran millorar la seguretat dels vianants en la cruïlla amb d'aquesta via amb el carrer de Barcelona.

Avui han començat les obres d’adequació de la cruïlla del carrer de Barcelona amb el carrer de Martí Sureda i Deulovol. Aquests treballs s’emmarquen dins l’àmbit d’actuació de les actuacions d’ampliació i condicionament del centre comercial Girocentre.

Les tasques consistiran principalment a crear un nou carril per girar cap a l’esquerra des del carrer de Barcelona cap al carrer de Martí Sureda i a adequar el mateix carrer de Martí Sureda, principalment ampliant les voreres i condicionant els passos zebra i la mitjana.

“Aquesta actuació possibilitarà millorar la seguretat i l’accessibilitat en la mobilitat dels vianants d’aquest carrer, que és una de les nostres prioritats en els projectes que es porten a terme a la ciutat”, ha subratllat el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats, Lluís Martí.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)