Notícies i comunicats

12/03/2016

600 ballarins i ballarines ompliran el Pavelló de Fontajau en el 16è campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona

Demà a partir de les 15 hores, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà la competició que estrena dues noves categories: parelles i miniparelles.

Un any més, l’Ajuntament de Girona organitza el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona, que enguany arriba a la seva 16a edició. Més de 600 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d’altres comarques de Girona, presentaran demà les seves coreografies a partir de les 15 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Tots els participants competiran en les diferents categories, des de la prebenjamina (de 3 a 8 anys) a la absoluta (a partir de 18 anys). El campionat finalitzarà amb les categories denominades Professional destinada al professorat, i Premium, destinada a pares i mares. La novetat d’aquest any seran les categories de Parelles i Miniparelles.

El preu de l’entrada pel públic és de 4 euros, que es podran adquirir a partir de la 13 h al Pavelló. A més, es realitzarà un seguiment de la competició a través de xarxes socials del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esports_gi i també pel facebook /esports.girona) i amb l’etiqueta #FunkyGi.

Aquest campionat està organitzat pel Servei Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu, Artipunt, Forty Seven, Flexfit i Urban Classics. Per gentilesa de Sidorme Quality Low Cost Hotels es sortejarà una nit d’hotel per a dues persones entre el públic assistent. A la web www.girona.cat/esports es pot consultar tota la informació relativa al campionat: reglament, horaris, etc.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)