Notícies i comunicats

17/01/2018

Un concert d'Eduard Canimas donarà el tret de sortida demà a la 26a edició del Mostrar't de L'Estació Espai Jove

L'acte, que començarà a les 20 h, servirà de preludi a les cinc exposicions que es podran veure de gener a juliol a l'equipament juvenil.

L’Estació Espai Jove acollirà demà, dijous 18 de gener, a partir de les 20h, un concert d’Eduard Canimas que servirà per donar el tret de sortida a la 26a edició del Mostrar’t. Canimas presentarà per primer cop a l’espai el seu quart disc en solitari, Un pam de net, i actuarà acompanyat de David Ibàñez.

 

Durant l’actuació es podrà veure una anticipació de les cinc exposicions que es podran visitar a L’Estació entre el gener i el juliol: “Gente dejada atrás”, de Shima Ahmadi (fotografia), del 22 de gener al 23 de febrer; “La frontera invisible”, de Carles Palacio (fotografia), del 26 de febrer al 29 de març; “Rabehy”, de Mohamed Er-Rabehy (artista visual), del 3 d’abril al 4 de maig; “Instants precisos”, d’Albert Gispert-Sauch (fotografia), del 7 de maig al 8 de juny, i “Acallar a voces”, de Daniel Urios (il·lustració digital), de l’11 de juny al 13 de juliol.

 

Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalia. Més d’un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura o còmic han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys.

 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)