Notícies i comunicats

25/01/2018

La Final de l'INTRO 2017 se celebrarà a l'Espai Marfà el proper 26 de gener

Els finalistes, Roko Banana i Person Person, actuaran a partir de les 21 h.

Per motius aliens a l’organització, la final de l’INTRO 2017 amb les actuacions dels finalistes Person Person i Roko Banana, se celebrarà finalment aquest divendres 26 de gener a l’Espai Marfà i no al Yeah! com s’havia anunciat. La final, que es va suspendre el 2 de novembre passat juntament amb tots els actes de Fires d’aquell dia per protestar contra l’empresonament dels consellers del Govern, tindrà lloc a L’Espai Marfà i començarà a les 21.00h. L’entrada és gratuïta.

Inscripcions INTRO

D’altra banda, continuen obertes les El Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018 fins al proper 31 de gener. Igual que l’any passat, un total de 8 bandes seran seleccionades per passar a la primera eliminatòria i actuar en diversos escenaris de la ciutat de Girona dins el festival Strenes: un jurat format per professionals del sector musical gironí seleccionarà 7 bandes d’entre les propostes que es presentin; a més, també es classificarà la banda més votada a través d’un concurs a Facebook que tindrà lloc del 5 al 15 de febrer.

El concurs està obert a bandes emergents de les comarques gironines que actualment no tinguin contracte discogràfic. No s’acceptaran grups de versions.

A la segona eliminatòria, les 4 bandes classificades actuaran a la sala La Mirona de Salt entre els mesos de setembre i octubre. I finalment, per Fires de Sant Narcís, dues bandes seran les finalistes.

El premi que obtindrà la banda guanyadora serà l’actuació a l’escenari de les Barraques de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2019 i tres concerts remunerats a les Festes del Tura d’Olot, les Festes de Salt i les Festes de Torroella.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)