Notícies i comunicats

25/01/2018

L'alcaldessa de Girona rep l'impulsor del Projecte Camina

El nou repte de Joan Molina és caminar de la plaça de Catalunya de Barcelona a la plaça de Catalunya de Girona amb motiu del Dia Mundial del Càncer.

Font: Ajuntament de Girona

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest matí a l’Ajuntament de Girona l’impulsor del Projecte Camina, Joan Molina. Molina començarà en els propers dies un nou repte solidari que consistirà en caminar des de la plaça de Catalunya de Barcelona a la plaça de Catalunya de Girona per recaptar fons amb motiu del Dia Mundial del Càncer.

Aquest és el tercer any de funcionament del Projecte Camina, al qual l’Ajuntament de Girona ha donat suport des del primer moment “perquè es tracta d’una iniciativa molt noble, que tracta de la generositat i l’esperit de superació de la nostra societat”, tal com ha remarcat l’alcaldessa de Girona.

El Projecte Camina va néixer el 2015 per iniciativa del veí de Sils Joan Molina, que es trobava en una situació personal delicada després d’haver perdut la feina. Amb la voluntat de superar aquests moments difícils, Molina es va plantejar un repte que combinava esport amb solidaritat i va marcar-se com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Des de llavors, ha recorregut centenars de quilòmetres arreu del país caminant per donar a conèixer el seu projecte. L’any passat va participar en la Transpirenaica Social i Solidària per primer cop i va recórrer el GR11 des del País Basc fins al Cap de Creus en una iniciativa d’inclusió social en la qual van participar centenars de joves en situació de vulnerabilitat.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)