Notícies i comunicats

30/01/2018

L'Ajuntament de Girona assessorarà les persones afectades per talls de llum als barris de Girona

El tinent d'alcaldia i regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, atendrà la ciutadania aquest dimecres, a les 9 h, a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de la Llar de Gent Gran de Taialà.

L’Ajuntament de Girona assessorarà les persones afectades per talls de llums a diferents barris de Girona. Les sessions informatives començaran a Taialà i a Germans Sàbat i es preveu que en les properes setmanes es facin també en altres zones de la ciutat, com al barri del Pont Major, a Pedret o a Torre Gironella.

El vicealcalde i el regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha destacat que “el nostre compromís amb els ciutadans en aquesta matèria és fer arribar els problemes a la Generalitat i a la companyia elèctrica pertinent perquè se’n trobin les causes i s’hi posi solució al més aviat possible”.

La primera sessió d‘informació i assessorament a la ciutadania es farà aquest dimecres, dia 31 de gener, a partir de les 9 h, a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de la Llar de Gent Gran de Taialà. El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament, i també regidor dels barris de Taialà i Germans Sàbat, Joan Alcalà, acompanyat d’un tècnic municipal, informarà directament els veïns i les veïnes que hagin estat afectats per talls de llum en les darreres setmanes.

“Darrerament des de l’Ajuntament hem rebut diverses queixes de veïns de diferents barris de la ciutat sobre incidències en el subministrament elèctric de les seves llars i, sobretot, a causa de talls de llum. És per això que des del consistori ens volem posar al seu costat, escoltar-los i estudiar cas a cas per assessorar-los de la millor manera”, ha explicat el regidor Joan Alcalà. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)